Download Eerlijk Winkelen fietsroutes Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk langs duurzame Hotspots!

 

 

 

 

 

 

Eerlijk Winkelen in Alkmaar is al een tijdje mogelijk, maar vanaf 13 juni kun je ook via een fietsroute kennismaken met de winkels die zijn aangesloten. En natuurlijk is de app een handige middel om ze altijd en overal snel te kunnen vinden.

 

Fietsen langs duurzame Hotspots

 

Lekker fietsen, gezond voor lijf en leden én voor het milieu! Deze routes door Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard brengen je langs allerlei duurzame initiatieven en activiteiten; om te bezoeken, te bezichtigen of te kopen; kleding, cadeautjes en voedsel gemaakt onder goeie omstandigheden voor mens en milieu.

En natuurlijk nemen we je mee langs allerlei leuke plekjes waar je een verantwoord kop koffie of thee kunt drinken met een lekker biologisch broodje!  

Download naast deze route ook de EerlijkWinkelen App (voor iPhone - voor Android). Samen wijzen ze de weg naar mooie, goeie en eerlijke producten en allerlei leuke en interessante initiatieven.

Neem fietstassen mee, want die kun je vullen met prachtige, verse biologische producten en voor de nodige verkoeling een flesje kraanwater!  Er zijn 3 routes die hun focus telkens op één van de gemeenten hebben, en elkaar overlappen. De afstanden variëren van 30 tot 35 km.
Meer informatie over de ondernemers op de route, vind je ook in de EerlijkWinkelen App. 

De beschrijving van de routes begint of gaat langs een parkeerplaats, je kunt natuurlijk overal op een route beginnen en routes met elkaar verbinden. 

- Download een routebeschrijving en kaart van de route Alkmaar -Heerhugowaard - Alkmaar
- Download een routebeschrijving en kaart van de route landelijk Alkmaar - Heerhuogwaard - Stad van de Zon 
- Download een routebeschrijving en kaart van de route door Langedijk
- Download een routekaart van alle drie routes

 

Ga voor het persbericht naar: 

http://pers.alkmaar.nl/130295-eerlijk-winkelen-fietsroute-gelanceerd-door-alkmaar-heerhugowaard-en-langedijk