Welkom bij

Wereldwinkel Alkmaar

KERSTPAKKETTEN.

Hartelijk dank voor alle bestellingen. De kerstmarkt bij het SAKS in het schoolgebouw aan de Vondelstraat was weer een groot succes. Wij werden er blij van en onze producenten en medewerkers ook! Want daar doen we het allemaal voor!

We staan in 2018 weer voor je klaar!

KERSTPAKKETTEN 2017:

Het is bijna december. De bestellingen stromen binnen. Alle vrijwilligers worden ingeschakeld om weer mooie pakketten samen te maken. Kertsboeketten, tasjes met kleine productjes, manden met foodproducten.

Je kunt echter nog steeds kerst-en eindejaarspakketten bestellen of een afspraak maken om bij ons te komen kerstshoppen met je team!!

KERSTPAKKETTEN 2016:

Van geven word je rijk!

Daarom is het zo geweldig dat Wereldwinkel Alkmaar ook dit jaar weer unieke kerstgeschenken heeft waarmee u niet alleen uw medewerkers blij kunt maken, maar ook de producenten in ontwikkelingslanden die deze met zorg gemaakt hebben. Fair trade kerstpakketten of cadeaus, in overleg met u en door onze vrijwilligers met zorg samengesteld.

Vanaf  €10,-  kunnen wij met u al een origineel en pakkend kerstgeschenk voor uw medewerkers samenstellen. Feestelijk ingepakt en bij u afgeleverd. Ook een bezoek aan onze winkel is uiteraard mogelijk, waarbij wij in overleg met u uit ons totale assortiment het juiste kerstgeschenk selecteren.

Daarnaast is het mogelijk om, onder het genot van een hapje en een drankje, uw medewerkers bij ons in de winkel te laten kerstshoppen tot een maximum van 20 deelnemers per avond.

Van het wat meer traditionele kerstpakket tot een unieke handgemaakte attentie,  het is allemaal mogelijk. Met ons brede fair trade assortiment ( waaronder ook foodartikelen) is er voor elk wat wils.

Wilt u naar aanleiding van dit bericht meer informatie ontvangen of een bestelling plaatsen, dan kunt u contact met ons opnemen via email of telefoon. En natuurlijk kunt u altijd binnenlopen bij onze winkel op het Ritsevoort 5 in Alkmaar.

 Alvast prettige feestdagen gewenst!

KERSTPAKKETTEN 2015:

Ook in 2015 hebben wij weer veel mensen blij kunnen maken. We hebben op een kerstmarkt gestaan, veel foodboeketten gemaakt, mandjes gevuld, enz. 

Wij danken je hartelijk voor je bestellingen en hopen dat je in 2016 weer gebruik maakt van de mogelijkheden die we je bieden.

Voor een kerstpakket met een bijzondere kerstgedachte ben je bij de Wereldwinkel aan het juiste adres. Een pakket dat ook nog eens past bij de ontwikkeling van deze tijd: maatschappelijk verantwoord ondernemen. En dat maakt een  kerstpakket van de Wereldwinkel nou nét iets anders. De makers van fairtrade producten krijgen namelijk de kans hun levensomstandigheden te verbeteren. Een nieuw huis bouwen bijvoorbeeld, een bedrijf verder ontwikkelen of de kinderen naar school sturen. Handel onder fairtrade criteria draagt juist daar zorg voor. Is dat niet een mooie kerstgedachte?

Met een fairtrade kerstpakket van Wereldwinkel Alkmaar kan je organisatie op een heel eenvoudige manier maatschappelijke betrokkenheid tonen aan werknemers en relaties.

Hoe wil je het pakket samenstellen?

Kom bij ons in de winkel, er is veel mogelijk, bv:

  • Een cadeaubon met een fles wijn.

  • Zelf artikelen uitzoeken, die verpakt kunnen worden in een mand, doos, shopper, .......

  • Met je team kerstshoppen in de winkel, onder het genot van een hapje en een drankje (maximaal 20 personen).

  • Ook kunnen wij meedenken over een leuk idee van je.

De Wereldwinkel biedt o.a. eigentijdse producten voor gebruik in en rondom de keuken, modeaccessoires en producten voor het interieur.

Zie je de voordelen van een kerstpakket met fairtrade producten, maak dan een afspraak met Vera de Boer (contactpersoon kerstpakketten).

Bestel op tijd: Gezien de herkomst van veel faire producten gelden er soms langere leveringstermijnen. Daarom vragen we je om je kerstpakket zo vroeg mogelijk samen te stellen, zodat we de producten op tijd kunnen reserveren.

 

KERSTPAKKETTEN 2014.

Ook in 2014 hebben wij weer veel kerstpakketten gemaakt. Wij danken je hartelijk voor je bestellingen, we vonden het leuk om op een kerstmarkt te staan en hopen dat je in 2015 weer gebruik maakt van de mogelijkheden die we je bieden.

KERSTPAKKETTEN 2013:

In 2013 waren er o.a. de volgende mogelijkheden:

  • Een door de klant samengesteld pakket verpakt in een Vietnamees mandje.

  • Pakketten met Oxfam Seashells en een Wereldwinkel Cadeaubon: 

                         

  • Tijdens een kerstmarkt in 2013 werden producten aan medewerkers van een onderwijsinstelling verkocht. (Alle medewerkers van de instelling hadden kerstcadeaubonnen ontvangen om te besteden tijdens de kerstmarkt).

         

  • Kerstshoppen in de winkel. In 2013 kwamen medewerkers van een sportschool kerstshoppen in de winkel onder het genot van een hapje en en drankje.